+36 1 790 9900 | WhatsApp: +36 70 311 1094 | « Ügyfélszolgálat 900 - 1800 | Hírlevél »
 
   
  
 

Eseménynaptár

Gyógytorna fitness gépeken (KGG)
Szombat 28 Október 2023, 09:00am - 06:00pm
Találatok : 83
által Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Kapcsolat ☎️+36 1 790 9900, ☎️+36 70 311 1094, ☎️+36 70 945 8877
A gyógytornász szakma óriásira duzzadt hiányterülete a kondigépes edzések és ezek alkalmazása a mozgásszervi rehabilitációban. Páciensek hosszú sora jár konditermekbe, keresve az egészség visszanyerése és az egészség megtartása céljából végezhető tréningeket és szakembereket, akik tudnak panaszaikon segíteni.

Sajnos azonban nincs megfelelő számú személyzet a betegek szakszerű ellátására, a kondigépes kezelések biztosítására.

Pedig ezen feltételek nélkül elképzelhetetlen egy komplex és hatékony - más szóval gyakran említve un. modern - rehabilitáció. Sőt ami szintén fontos, a panaszok újbóli kialakulásának elkerülése.

Erre kínálunk megoldást a szeptemberben első alkalommal a miskolci egyetemvárosban KGG – Gyógytorna fitness gépeken témakörben induló képzésünkkel.

FONTOS KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓ: Jelentkezés és a tanfolyami díj befizetése után nincs egyéb teendő, csak az Emailben küldött tájékoztatás szerint megkezdeni a képzést. Minden információt az írásos visszaigazolásban Email címére megküldünk. Ezen kívül a megadott képzési dátumot megelőző napon SMS-ben küldjük az emlékeztető információkat, hozzáférési tájékoztatókat és egyéb megjelenéssel, belépéssel, felhasználási adatokkal, a gyakorlat és elmélet megtanulásával, a tanfolyam megkezdésével kapcsolatos információkat.
Amennyiben nem tud elszabadulni a munkahelyről, van lehetőség egyéni tanrendben is az online tanulást lefolytatni. Ehhez kapcsolódó gyakorlatok rendszeresen indulnak. Ez is hónapról hónapra elérhetőségéből adódóan soron kívül egyéni tanrendben is igénybe vehető.

Hely Miskolci Egyetem

PhysioVit Központ

Top

Honlapunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy az Ön számára a legjobb böngészési élményt nyújtsa.
A weboldal használatával Ön elfogadja jelen felhasználási cookie-kat.